Artwork

Image

Creativity is intelligence
having fun

Graphic Designer

Το Cute Ideas υλοποιεί δημιουργικές ιδέες με τον σχεδιασμό καλαίσθητων εικαστικών. Η σωστή παρουσίαση μιας μακέτας, ενός εντύπου, ή οποιουδήποτε άλλου γραφιστικού Project, μπορεί να βοηθήσει σε μια επιτυχημένη διαφημιστική προβολή.

Με υπομονή, επιμονή και ακρίβεια γίνεται ο σχεδιασμός και η σύνθεση του κειμένου με τις κατάλληλες εικόνες και γραμματοσειρές. Τα στοιχεία αυτά εφαρμόζονται σε κάρτες, επιστολόχαρτα, καταλόγους κλπ.

H ανάγκη προβολής πλέον στα ηλεκτρονικά μέσα όπως ιστοσελίδες και Social Media, είναι εξίσου σημαντική. Ο σχεδιασμός μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω γραφιστικών προγραμμάτων (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe In Design, Corel Draw) αλλά και σε συνδυασμό με χειροποίητα σχέδια (γραμμικά ή με χρώμα).

Σαν προέκταση των γραφικών τεχνών είναι πλέον και το Web Design. Με τη βοήθεια των CMS (Joomla, WordPress) σχεδιάζουμε εικαστικά που να προσαρμόζονται τέλεια σε websites και δημιουργούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Image
Image

CNC router
Laser cutting

Οι κατασκευές γίνονται ένα ωραίο παιχνίδι. Τα σχέδια που αγαπάμε κόβονται και χαράζονται με ακρίβεια στις διαστάσεις που θέλουμε και κάνουν το DIY διασκέδαση. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κατασκευή διακοσμητικών σχεδίων, σε μοντελισμό, δημιουργία κοσμημάτων κι ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Το ξύλο άλλωστε, είναι ένα ευμετάβλητο και ζεστό υλικό, γι’ αυτό και μια ξύλινη χειροποίητη κατασκευή είναι κάτι που πάντα ξεχωρίζει και συναρπάζει.

Στο Cute Ideas δημιουργούμε ξύλινες επιγραφές και άλλες ειδικές κατασκευές με ανάγλυφά στοιχεία ή γράμματα. Σε αυτό βοηθάει η χρήση του CNC router & Laser cutter. Με τα μηχανήματα αυτά, μας δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις χειροποίητες κατασκευές με κομμάτια ξύλου σε custom σχέδια και μεγέθη.

Όλα τα στοιχεία συνθέτονται με βάση το αρχικό σχέδιο, ζωγραφίζονται με ακρυλικά χρώματα και βερνικώνονται με τα κατάλληλα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται από την φθορά του ήλιου και του χρόνου, ειδικά όταν πρόκειται για κατασκευές εξωτερικού χώρου.

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ξύλινα αντικείμενα για διακόσμηση βάπτισης και γάμου, όπως λαμπάδες, μονογράμματα και άλλες διακοσμητικές εφαρμογές.

Jewels

Στο Cute Ideas είναι έκδηλη η αγάπη για το χειροποίητο κόσμημα. Τα κοσμήματα είναι ένα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας. Έχουν παίξει σημαντικό ρόλο για τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αρχαίοι πολιτισμοί τα εκτιμούσαν και τα χρησιμοποιούσαν για να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά. Είναι πολύτιμα ανεξάρτητα από το κόστος κατασκευής τους. Έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, ειδικά όταν συνδυάζονται σωστά με το ντύσιμο και τη διάθεσή μας.

Το να φοράμε κοσμήματα είναι ένας τρόπος έκφρασης και ολοκληρώνει την εικόνα μας. Μερικοί αγαπούν τους ήχους των βραχιολιών καθώς κινούνται στον καρπό ενος χεριού, άλλοι απολαμβάνουν την απλότητα ενός μικρού σκουλαρικιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος  να μας στολίσουν και να μας προσφέρουν επιπλέον ομορφιά. Άλλοι πάλι συλλέγουν κοσμήματα για να τους θυμίζουν ταξίδια ή σημαντικά γεγονότα από την ζωή τους. Συχνά υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τους οποίους φοράμε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Image
Image

Painting

Με τη ζωγραφική η φαντασία και η δημιουργικότητα απελευθερώνονται. Τα χρώματα αναμιγνύονται και συνδυάζονται δημιουργώντας υπέροχες εικόνες. Αγαπημένο υλικό είναι τα ακρυλικά χρώματα. Τα περισσότερα θέματα είναι εμπνευσμένα από ήρωες cartoon ή βιβλίων και μπορούν να διακοσμήσουν παιδικά δωμάτια. Ένας όμορφος και χαρούμενος πίνακας μπορεί να δώσει ζωντάνια σε έναν αρμονικά διακοσμημένο χώρο.  

Η βάση στην οποία μπορεί να γίνει η ζωγραφιά μπορεί να είναι καμβάς, ξύλο ή χαρτί. Μπορεί επίσης να είναι κάποια τρισδιάστατη φωτιζόμενη ή ξύλινη κατασκευή. Με βάση την αρχική ιδέα μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Πέρα από την παιδική θεματολογία, η ζωγραφική εφαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Σε επιγραφές, τοίχους και άλλες custom κατασκευές που ταιριάζουν και είναι απαραίτητες σε έναν χώρο.

Photo Albums

Ένα χειροποίητο vintage φωτογραφικό άλμπουμ γεμίζει τις σελίδες του με τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας και μας γυρνάει τον χρόνο πίσω. Αντιστέκεται στην τάση των εφήμερων στιγμιότυπων που αποθηκεύονται απλά σε ένα κινητό και πολύ εύκολα μπορούν να χαθούν. Οι τυπωμένες φωτογραφίες είναι κάτι το ανεκτίμητο. Αναζωογονούν και ξυπνούν τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας. Μέσα σε κάθε φωτογραφία υπάρχει μια μικρή ζωντανή ιστορία. Αξίζει λοιπόν να φυλάσσεται σε ένα υπέροχο άλμπουμ αναμνήσεων. Κατασκευασμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι με φυσικά υλικά όπως ξύλο και δέρμα. Η διαχρονικότητά του και η ανθεκτική κατασκευή του το κάνει έναν πολύτιμο θησαυρό για τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής μας.

Image
Image

Follow us

Clicky